Kvistbrenneren - vår favorittdings i sekken

Kvistbrenneren - vår favorittdings i sekken - GearGeek.no

PÅ TIDE Å PENSJONERE PRIMUSEN?Vi innrømmer det gjerne - vi er hekta på kvistbrennerenDet er noe med kosen og genialiteten med denne som treffer oss.

Det er jo ikke alltid man ønsker å drasse rundt med den gode gamle gassbrenneren. Den opptar plass og vekt i sekken. Med kvistbrenneren så har man alltid gratis brensel overalt hvor man er - om det er i skogen eller på vidda. Det er ikke alltid man kan fyre opp et stort bål heller. Det er lite hensiktsmessig om man kun skal lage seg litt mat, eller koke seg vann til en kopp kaffe.

Kvistbrenneren er alltid i sekken, tar ekstremt lite plass - og vekt - spesielt versjonen i Titan. Så er det noe med følelsen av å bruke en slik gadget til matlaging. Utformingen gjør at varmen konsentreres godt rett opp så man får utnyttet varmen fra kvistene maksimalt. Det gjør det også enklere å kokkelere rundt den da man slipper å brenne fingrene av seg - som kan skje rundt bålet. 

Primusen har jo sin hensikt og - bare at det er med varierende hell den fungerer optimalt med tanke på vind og kulde - kvistbrenneren elsker disse forholdene!

 

Kvistbrenner / bålbrenner i Titan

Kvistbrenneren vår finner du her

 

TRYGT OG GØY FOR BARNDet er ikke bare vi som elsker kvistbrenneren. Barna våre elsker det også!
Som de fleste småbarnsforeldre vet så kan det være en utfordring å ha med barn på tur - de kan kjede seg fort.

Med kvistbrenneren så har barna en helt egen - og sunn - aktivitet. De kan få sin egen trygge havn hvor de kan lære masse det å mestre opptenning, lage mat og løpe rundt og finne tørre kvister for å holde ilden i gang.

Fantastisk aktivitet!


HVA ER EN KVISTBRENNER?


 

En kvistbrenner kan ha mange fasonger. Runde eller firkantede - sammenleggbare eller faste. Laget av stål eller titan. Med kvistbrenneren så kan du enkelt finne tørre kvister, kongler eller løvblader som gratis brensel. Brensel som oftest er for lite og dårlig til et skikkelig bål.

Da har du fiks ferdig en liten miniovn som er perfekt til kjeler om det er til matlaging eller bare for å varme seg litt.

Ofte så har de en stabil plattform på toppen så kjelen står stabilt, slik at matlagingen blir en lek.

 

Kvistbrenner / bålbrenner i Titan

RELATED ARTICLES

Legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke bli publisert. Påkrevde felter er markert *

Merk, kommentarer må godkjennes før de blir publisert