Om Geargeek

Unikt turutstyr for entusiastene

NY BUTIKK - STORE AMBISJONER

GearGeek er en nettbutikk fra Lørenskog utenfor Oslo som startet opp i Mars 2021 etter lang tid med forberedelser og testing av produkter. Alle i GearGeek brenner for friluftsliv og har store ambisjoner for fremtiden! Hos oss kan du forvente å alltid bli godt ivaretatt som kunde, da vi alltid har som mål å tilby deg de gode produktene for å få de gode opplevelsene som vi har selv.

UNIKE PRODUKTER

Vi jobber med å finne unike produkter som ved siden av nytteverdi også tilfredstiller geeken i deg! Vi setter av mye tid og ressurser på produktresearch og testing for å kunne tilby deg unike produkter du ikke visste fantes og vi jobber kontinuerlig med å teste og anskaffe produkter man ikke får kjøpt i Norge.

HØY KVALITET

Alle produkter vi tilbyr har gjennomgått en omfattende testprosess av Geargeek for i vareta vårt høye krav til kvalitet. Dette for å gi deg som kunde en best mulig friluftsopplevelse. Følg oss på Instagram og Facebook for å holde deg oppdatert på nye produkter.

GODE OPPLEVELSER

Vi etterstreber å forhøye turopplevelser for både helgeturistene så vel som Monsen-style entusiastene som ønsker det lille ekstra. Hos oss vil du alltid få den ypperste opplevelsen av produkt, oppfølging og kundetilfredshet.

TING DU IKKE VISSTE FANTES - FINNER DU HER